Pilaf cu legume si costita

de susu in Porc, 11 Mai 2012 | 5808 vizualizari

 

Poate n-ati mai auzit de orez cu afumatura, drept sa spun nici eu insa intr-o zi nu stiam ce sa mai gatesc si avand ceva afumatura am folosit-o la orez, sa-i dea niscaiva gust ca doar nu era sa-l fac gol, pe orez ca doar despre el vorbim iar rezultatul a fost grozav

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 1 morcov
  • Cativa catei de usturoi
  • Afumatura, kaizer
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei gras verde
  • ½ kg ciuperci
  • Pasta de tomate
  • Patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu legume si costita:

Se toaca marunt legumele, morcovul se da prin razatoarea mica si ciupercile se taie potrivit. Se calesc pe rand ceapa, usturoiul, morcovul, ardeiul orezul spalat si scurs si afumatura. Adaugam ciupercile si pasta de rosii le calim bine. Punem apa fierbinte si dam la cuptor. Spre final adaugam patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume si costita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu costita afumata si carnaciori